Bockmann yritys

BockMann Finland on perustettu vuonna 2005 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Suomessa, Vantaalla. Valmistamme ja suunnittelemme työvaatteita ja -tarvikkeita alan ammattilaisten käyttöön.

Yritysfilosofiaamme kuuluu suunnitella ja tuottaa turvallisuusstandardien mukaisia työasusteita ja tarvikkeita rakennusalan ammattilaisten yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Tulevaisuudessa haluamme toimia alan kehityksen kärjessä turvallisten ja esteettisten työvaatteiden ja -tarvikkeiden kehittämissä.

BockMann-tuotevalikoima sisältää laajan ja monipuolisen työvaatevalikoiman. Tuotevalikoimamme sisältää yli sata tuotetta, joiden jälleenmyynnistä vastaa yli 300 ammattivaatteiden myyntiin erikoistunutta jälleenmyyjää. Mallistosta löytyy rakennusalan työntekijän asusteet jokaiseen ajankohtaan ja tilanteeseen; on kyseessä kesän helle asfalttityömaalla, hyytävä sadeilma satamassa tai talven pureva pakkanen rakennuksen katolla.

Tuotteitamme jälleenmyyvät rakennusalan hyvin varustetut jälleenmyyjät. Teitä lähellä olevat työasujen jälleenmyyntiin erikoistuneet yritykset auttavat mielellään tarpeidenne vaatimien ja käyttötarkoituksiinne soveltuvien oikeanlaisten BockMann-työasujen, suojavaatteiden sekä suojavarusteiden valinnassa.

Mikäli haluatte tarkempia tietoja BockMann-työasuista, toivomme Teidän ottavan yhteyttä yrityksenne työsuojelusta vastaavaan henkilöön tai BockMann Finlandiin.

Lehdistötiedote: BockMann Finland osaksi kansainvälistä Cerva Groupia