BockMann Finland osaksi kansainvälistä CERVA Groupia

TIEDOTE 11.4.2016

31.3.2016 solmitulla yrityskaupalla CERVA Groupin tanskalainen tytäryhtiö OTTO SCHACHNER ApS on ostanut osake-enemmistön BockMann Finland Oy:stä. CERVA Group on kasvanut voimakkaasti Euroopassa ja BockMann Finland Oy:n hankinnan myötä se vahvistaa asemaansa Skandinaviassa. BockMannin tuotevalikoima ja laaja asiakaskunta avaavat erinomaiset mahdollisuudet CERVA Groupin laajenemiselle pohjoismaissa.

”BockMannin liittyminen mukaan CERVA Groupiin on merkittävä askel osana laajentumisstrategiaamme pohjolassa. Olemme luomassa vahvaa toimijaa pohjoismaisille markkinoille ja meillä on kasvupotentiaalia”, kertoo Otto Schachnerin toimitusjohtaja Jan Lund.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme liittyä mukaan Cerva Groupiin. Cerva Group on Euroopan johtava henkilösuojainten jakelija. Yrityskaupan myötä voimme yhdistää BockMannin laajat asiakassuhteet ja nopean logistiikan sekä CERVA Groupin erittäin laaja, yli 8000 tuotteen valikoima, kilpailukykyinen hinnoittelu ja laadukkaat tuotteet. Näillä tekijöillä nostamme asiakaspalvelumme kokonaan uudelle tasolle”, toteaa BockMann Finlandin toimitusjohtaja Jan Anthoni.

OTTO SCHACHNER ApS

Otto Schachner (OS) on perustettu vuonna 1947 ja on toiminut aktiivisesti henkilösuojainten parissa jo lähes 70 vuoden ajan ja on johtava alan toimija Tanskassa. Vuodesta 2010 OS on ollut osa CERVA Groupia. Otto Schachner on tunnettu erittäin laadukkaista tuotteista ja tuotesuunnitteluun panostetaan voimakkaasti. Lähtökohtana on turvallisuus, käyttömukavuus ja tyylikäs design.

BockMann Finland Oy

BockMann on toiminut työvaatteiden ja turvajalkineiden maahantuojana vuodesta 2005. Kilpailuvaltteina hyvä laatu, vaatimustenmukaisuus ja edullinen hintataso yhdistettynä toimivaan logistiikkaan ovat tekijöitä joilla BockMann on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla.

CERVA Group

Cerva Group on johtava henkilösuojainten (PPE) jakelija, jonka markkina-aluetta on koko Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka. Yhtiön laajan tuotevalikoiman tukena on hyvä varastosaatavuus, jonka ovat mahdollistaneet nykyaikaiset keskusvarastot Euroopassa, pätevä henkilöstö ja suuri ja vakiintunut jakeluverkosto. CERVA Groupin konsolidoitu liikevaihto vuonna 2015 oli yli 3,5 miljardia CZK (n. 130 Meur).

www.cerva.com
www.os-safetycenter.dk
www.bockmann.eu

Lisätietoja antavat:

Otto Schachner ApS
Jan Lund
Managing Director
Mobile + 45 40 18 19 29
E-mail: jl@schachner.dk

BockMann Finland Oy
Jan Anthoni
Toimitusjohtaja
Mobile +358 50 5706880
E-mail: jan.anthoni@bockmann.eu